Kick-off Alpe d'Huzes

Een week geleden heb ik aangeboden om goede vrienden van mij te helpen.

 

Aangezien ik bij het team van Waalwijk.nieuws.nl fotografeer, zit ik wat dat betreft dicht bij het vuur van de media. Ik vind het geweldig wat het team You never wo(L)k alone doet, voor zowel Jasco als het KWF en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.

 

Het is de bedoeling dat ik hiervan samen met het team een mooie reportage van maak, die hopelijk ook door de media wordt opgepikt. Want samen trappen we kanker de wereld uit!!!!

 

 

Jasco van Wijk, een jongen die ik al een kleine 20 jaar ken is al een paar jaar ziek. Hij kreeg de diagnose slokdarmkanker in 2015, hij genas daarvan maar helaas is het weer teruggekomen met uitzaaiingen en nu niet meer te genezen. Momenteel ondergaat hij chemo en bestralingen om zijn leven te verlengen.

 

Zijn vrienden, maar ook mijn vrienden, hebben zich vorig jaar ingezet voor het KWF om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Carmen Hagemeijer heeft 1 juni 2017 de Alpe d'Huez beklommen en daarmee een leuk bedrag opgehaald voor het KWF. Jasco was erbij, maar helaas niet instaat om deze berg mee te beklimmen.

 

Aankomend jaar is Jasco van plan om zelf mee te lopen samen met zijn teamleden, want opgeven is geen optie!!!!!!!!

 

De kick-off avond 8 december jl. in Post Besoijen was er één met een lach en een traan.

Het doel van deze avond was duidelijk. Vanwege het leed wat er in deze wereld is door de ziekte kanker, wil het team graag iets doen voor hun vriend Jasco van Wijk en alle andere mensen die lijden aan deze verschrikkelijke ziekte.

 

De teamleden gaan samen met en voor Jasco van Wijk de Alpe d’Huez beklimmen. Door middel van sponsoring en donaties van iedereen die mee wil doen hopen ze een mooie opbrengst op te halen voor het KWF. Het streefbedrag is € 5000,-.

 

Het team, genaamd You never wo(L)k alone, presenteerde zichzelf vanavond aan het publiek. De teamleden zijn: Carmen Schalken Hagemeijer, Alex Schalken, Jaydan Schalken, Jasco van Wijk, Jeanne van Wijk, Diana van Wijk, Michel Zeebrechts, Mariëlle Brok-v.d. Heijden, Yswald Brok Naomi Brok, Nicole Bette en Ralf Bette.

 

Helaas kon Jasco er zelf niet bij zijn, omdat hij zich te ziek voelde. Maar via de telefoon heeft hij toch alles kunnen volgen.

Er werd een indrukwekkende PowerPointpresentatie gehouden door Carmen waarin alles helder werd uitgelegd. Zowel het doel, de komende acties, een groot evenement wat 28 april 2018 gepland staat, hoe je kan sponsoren en hoe je het team kan volgen. Natuurlijk werd er ook teruggekeken naar 1 juni 2017,want toen heeft Carmen alleen de berg beklommen.

 

Het team nam hartelijk de nieuwe shirts in ontvangst. Het shirt van Jasco werd door zijn vader Gerrit van Wijk opgehaald. Ook werd het eerste polsbandje uitgereikt aan Willeke. De avond werd afgesloten door een optreden van Robin van Herwijnen.

 

Wil je het team volgen dan kan dat via de facebookgroep You never wo(l)k alone of via de website  www.youneverwolkalone.nl. Nog mooier zou natuurlijk zijn als je wil sponsoren of doneren.  

 

Sponsoren kun je op diverse manieren doen, neem daarvoor een kijkje op http://Deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/youneverwolkalone

Wil je graag een bijdrage geven dan mag dat op rekeningnummer NL15ABNA0254355242

Heb je vragen, stuur dan een mail naar youneverwolkalone@kpnmail.nl

 

Inmiddels is er al een bedrag van € 1063,75 opgehaald voor het KWF. 

 

Want……opgeven is geen optie!!!!!!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0