Kledinginzamelactie team "You never wo(L)k alone" voor stichting Alpe d'HuZes

Kledinginzamelactie AlpeD’Huez een groot succes!

 

Het team “You never wo(L)k alone” ,wat 7 juni de Alpe D’Huez gaat beklimmen voor en met hun ongeneeslijk zieke maatje Jasco en voor alle andere mensen die strijden of gestreden hebben tegen de verschrikkelijke ziekte kanker, had weer een geweldig mooie actie opgezet.

 

Deze keer was het een kledinginzamelactie.

Het team plaatsten diverse oproepen op facebook om zoveel mogelijk kleding te verzamelen. Hier werd grootschalig gehoor aangegeven. Diverse woningen werden tussentijds als opslag gebruikt.

 

3 februari j.l. was het dan zover. In de burgemeester Smeelelaan stond een kleine vrachtauto, gesponsord door Dolmans Calamiteiten dienst en Dolmans specialistische reiniging, waarin alle kleding verzameld werd. De kleding is naar een recycling bedrijf gegaan. Daar werd het gewogen en krijgt het team er een mooi bedrag voor. De kleding gaat verder naar o.a. Afrika en Azië waar het op markten weer verkocht wordt.

Hoeveel geld er precies is opgehaald is nog onduidelijk. Het gewicht zat in ieder geval boven de 1000 kilo! Een mooi aantal kilo’s waar we iedereen heel erg dankbaar voor zijn!

 

Er komen nog veel meer mooie acties de aankomende periode om zoveel mogelijk geld op te halen om kanker de wereld uit te krijgen.

Hou hiervoor de website in de gaten: www.youneverwolkalone.nl en volg

ons op facebook: You never wo(l)k alone 

 

Want: Opgeven is geen optie!!!! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0