Werkwijze

De iris is het gekleurde deel van jouw oog. Je irisfoto wordt bewerkt met een zwarte achtergrond, dit geeft een mooi contrast met de kleur van jouw oog. Ik kan meerdere irissen in één foto plaatsen, zo ontstaat er een prachtig kunstwerk van de irissen van jou en je partner of het hele gezin.

 

Hoe komt een irisfoto tot stand?

Het proces begint met een fotosessie. Aangezien ik geen aparte fotostudio heb, kun je er voor kiezen om bij mij thuis te komen of ik kom op locatie. Ik maak gebruik van geavanceerde apparatuur en belichtingstechnieken om ervoor te zorgen dat elke foto van de hoogste kwaliteit is. Ik neem de tijd om je op je gemak te stellen en ik zorg ervoor  dat ik de perfecte foto van jouw iris vastleg.

Nadat de foto’s zijn genomen, ga ik aan de slag om de afbeeldingen te transformeren in een uniek kunstwerk. Je krijgt de foto altijd digitaal met een zwarte achtergrond in de hoogste resolutie . Daarnaast bied ik verschillende stijlen en materialen aan om uit te kiezen, zodat je een kunstwerk kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw smaak en interieur. 

Of je nu kiest voor een digitaal bestand of gedrukte print op acrylglas, ik zorg ervoor dat elk detail van jouw iris opvalt. Ik bied ook de mogelijkheid aan om een reeks kunstwerken te maken die de ogen van je hele gezin vastleggen, waardoor een bijzondere en persoonlijke galerij ontstaat die je met trots aan je muur kunt hangen.

 

Het stappenplan voor een unieke irisfoto

1) Reservering fotoshoot en aanbetaling

Via mail spreken we een datum en tijdstip af voor de irisfotoshoot. Geef in de mail duidelijk aan of je naar mij komt of dat ik op locatie moet komen, hoeveel personen en of je per persoon 1 of 2 ogen wil laten fotograferen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn. Je ontvangt ter bevestiging van de afspraak een aanbetalingsfactuur van €25,- , dit om een no-show te voorkomen. Ik begrijp dat er  altijd wat tussen komen bij je,. Laat het me uiterlijk 24 uur van te voren weten en je krijgt gegarandeerd je geld terug.

 

2) Informatie m.b.t. de fotoshoot

De aanbetaling is ontvangen, hiermee is de reservering voor de irisfotoshoot bevestigd.

Je ontvangt per mail een PDF met daarin belangrijke informatie.

 

3) De fotoshoot

Het is zover! We ontmoeten elkaar op de afgesproken datum en tijd.

Reken voor het maken van de irisfoto's op ongeveer 15-30 minuten per persoon. 

 

4) Het resterend bedrag

Na de fotoshoot betaal je direct het restbedrag. Deze kun je meteen betalen via een tikkie of betaalverzoek. Lukt dat niet,

dan stuur ik je de restfactuur per mail en kun je het bedrag thuis overmaken.

Zodra het bedrag voldaan is, ga ik voor je aan de slag! 

Omdat ik fotografeer naast mijn baan,  en afhankelijk of je naast de "naturel" versie ook nog een andere versie wil,

kan het tot 10 werkdagen duren eer de irisfoto in je mailbox zit. 

 

In een notedop: kies je voor de "explosion", "infinty" of een andere versie? Je ontvangt er altijd de "naturel" versie bij!

 

X Saskia