fotoshoot all-in

 

een fotoshoot van je zwangerschap, kind(eren), gezin etc.

 

Wat bedoel ik daar nu precies mee?

De fotoshoot maken we buiten op locatie in de natuur, of op een fotogenieke plaats in een dorp of stad. Omdat we buiten zijn in een mooie omgeving voelen zowel volwassenen als kinderen zich vrij. Juist dat vrije gevoel zie je terug op bijna elke foto. In de zomer hebben de eerste en de laatste uurtjes van de dag het mooiste licht. Natuurlijk kun je overdag ook hele mooie foto's maken, zolang het maar niet in de volle zon is. Dan is het licht gewoonweg te hard en heb je o.a. dichtgeknepen ogen op de foto. Dat is heel gemakkelijk weer op te lossen, door bv. of te verplaatsen naar de schaduwrand of een hele andere locatie op te zoeken.

Vergis je niet, ook op een bewolkte dag kun je hele mooie sfeervolle plaatjes maken!

 

Je hoeft niet te kunnen poseren. Of je fotogeniek bent of niet, je staat er altijd op je allermooist op. Dit komt omdat ik op afstand blijf en je lekker je eigen gang kan gaan, zo krijg je de mooiste spontane foto's. Ik kan me voorstellen dat je ook geposeerde foto's wil, natuurlijk kan dat ook.

 

De Loonse en Drunense duinen zijn zeer geschikt voor een leuke ontspannen fotoshoot. Heb je liever een stad, dan is bv. Heusden ook erg sfeervol. Heb je een andere locatie in gedachte? Schroom niet en laat het me weten, ik sta voor alles open!

 

Verder bestaat er altijd de mogelijkheid om bij regen je familieshoot kosteloos te verzetten.

 

Hoe kleed je jezelf leuk voor een fotoshoot?

- Draag het liefst geen bonte verzameling kleuren, opdrukken of ruitjes (=onrustig)

- Draag geen witte of hele donkere kleding. Wil je dit toch, draag het dan met alle gezinsleden. Op die manier            creëer je toch een eenheid.

- Aardse kleuren en / of grijstinten met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Een basis kleur / neutrale kleding rijmt goed      en oogt rustig.

- Probeer de kleding op elkaar af te stemmen.

- Geen felle kleuren zoals geel of rood. Uitzondering: 1 persoon een rood kledingstuk kan echter weer wél leuk zijn. 

- Een leuke hoed, sjaal of voorwerp kan heel fotogeniek zijn.

 

 

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Voor een creatieve, originele fotoreportage van jou bruiloft neem je een kijkje op www.fotografiesaskia.nl-bruidsfotografie

 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie! 

 

Tip: Geef een cadeaubon voor een fotoshoot naar keuze. 


Saskia dankzij jouw voelden wij ons erg op ons gemak.

Je hebt mooie foto's gemaakt van ons prinsesje,

waarvan we een canvas hebben laten ontwikkelen.

~Ayso Sunkur~