Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Lieve woordjes over Fotografie Saskia:

Op 11 maart 2023 heeft Saskia onze show in De Voorste Venne in Drunen vastgesteld.

We zijn heel blij met het resultaat en het is ontzettend fijn om met Saskia te werken. Absolute aanrader en we hopen nog eens vaker te samenwerken.

~The Neil Diamond Project~


Al een lange tijd geleden contact gehad met Saskia over ons trouwen. Helaas kwam daarna corona, waarna wij het feestje van verzetten op verzetten zijn begonnen. Saskia is altijd ontzettend flexibel geweest en heeft alle data gewoon voor ons vrijgehouden. De aanloop en de trouwdag zelf waren fantastisch, mede door de bijdrage van Saskia en haar collega Bart. Wat hebben we een lol gehad en dat zie je af aan de prachtige foto's die zijn geleverd.

Ook in het proces na het trouwen en in de aanloop van het fotoboek heel fijn contact gehad, waarbij ze altijd heel duidelijk communiceerde wat we konden verwachten.

Al met al een fantastische ervaring, die ik met iedereen kan delen. Én geweldige foto's!

Saskia en Bart bedankt!

~Kathy Brauwers-Halters~

getrouwd op 24-06-2022


Op 15-09-2017 heeft fotografie Saskia onze bruiloft gefotografeerd en daar zijn we zeer tevreden over. Met haar en onze inbreng hebben we prachtige foto's gekregen

~Monique Huizer Gros~

15-09-2017 getrouwd en wij hebben gekozen voor fotografie Saskia. En wat hebben we het daarmee getroffen. Hele fijne samenwerking en een fotograaf die ook nog eens de handen uit de mauwen steekt. Paaltje beetje om moet buigen (was gelukkig van plastic) want anders kon de limousine de bocht niet maken. Gezellige en spontane fotograaf. Een aanrader!

~Peter Huizer Gros~


Onze dag  is een onvergetelijke mooie dag voor ons geworden. Wat hebben wij mooie foto's van deze Top dag, dankzij Saskia en haar second shooter Bart. Zo heerlijk om de foto's terug te bekijken en de  herinneringen op te halen. Nogmaals vanuit ons  Bedankt!

~Liefs Stefan en Lizan de Groot~


je maakt prachtige foto's en bent erg sympatiek

~Hoai Do~


Prima fotograaf!!! Zeker aan te bevelen.

~Rolf Balkenende~